Skinfade

Skinfade og mange
​andre typer herreklip

Dygtig og erfaren herrefrisør i Nørresundby

Trænger du til at blive klippet, og kunne du tænke dig at få en populær skinfade eller en anden moderne herreklipning? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos The Barber’s Den finder du en dygtig og erfaren herrefrisør, der kan sikre dig lige netop den hårklipning og barbering, som du kunne tænke dig.

Vores salon ligger i Nørresundby, og vi har særligt mange kunder fra lokalområdet, men også fra både Aalborg, Vodskov og flere andre omkringliggende byer. Vores frisør har mange års erfaring og er blevet trænet i Canada. Han er dygtig til sit arbejde, og han sætter en stor ære i, at enhver kunde føler sig ekstra godt behandlet i frisørstolen.

Få den populære skinfade-frisure

Vi tilbyder mange forskellige frisurer til mænd, og et af vores mest populære valg er skinfade, som vi tilbyder til en skarp pris. Det er en frisure, som du formentlig allerede har set på rigtig mange andre mænd, men som du måske ikke lige er klar over, hvad hedder.

Vores herrefrisør barberer dit hår i begge sider og i nakken, så du får bar hud på disse områder. Herefter graduerer vi håret i længderetningen op til toppen af hovedet, så du dermed ikke får nogen synlige overgange mellem de forskellige hårlængder.

Oversigt over alle vores behandlinger

Vi tilbyder som nævnt ikke kun skinfade i vores salon, selvom det er et meget populært valg. Vi har kunder fra 5 år og op til +65, og derfor har vi mange forskellige behandlinger at vælge imellem, så du kan få lige præcis den, der passer til dig og dine ønsker.

Vi tilbyder følgende behandlinger:

  • ​Almindelig herreklip
  • Klip af unge herrer fra 5-12 år
  • Klip af ældre herrer +65 år
  • Maskinklip
  • Skægtrimning og lineup
  • Hot towel-barbering
  • Braids og cornrows (ring venligst før booking)
  • Hårklipning og skægtrimning

Du kan finde en oversigt over alle vores priser på de forskellige behandlinger samt et estimeret tidsforbrug for hver enkelt behandling ved at klikke her.

Kunne du tænke dig at booke en tid hos vores dygtige herrefrisør, så kontakt os gerne allerede i dag.

The Barber's Den

Østerbrogade 71, 9400 Nørresundby

CVR: 26712750

Kontaktoplysninger

Tlf.: 50 30 35 12

E-mail: thebarbersden.dk@gmail.com

Telefontider

Mandag: Lukket
​Tirsdag - Torsdag: 09:00 - 17:00
​Fredag 09:00 - 18:00
​Lørdag 09:00 - 14:00

Søndag Lukket

Mails besvares alle dage.​

logo---bold

Følg os på

Sociale medier

instagram   facebook